Alles kan, niets moet

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd en gaat van het sec huren van een promotie- of verkoopunit tot aan een compleet field marketing concept. Dat garandeert u een optimale flexibiliteit en maximale efficiency.

Huur

Al onze units zijn te huur. In 99% van alle gevallen kunt u ook zelf zorg dragen voor transport en op- en afbouw. Bepaalde units zijn alleen inclusief chauffeur afneembaar vanwege de vereiste specifieke technische kennis. In die gevallen we liever zelf  de op- en afbouw voor onze rekening.

Teams

Graag laten we u kennis maken met onze verschillende teams. In combinatie met afname van onze unieke units kunnen wij u een scherpe combinatieprijs aanbieden. We beschikken over teams voor promotie, sampling, flyeren of verkoop en we hebben enquêteurs en een fotomarketingteam.  Dedicated people!

Projectmanagement

U kunt Brandgear op elk gewenst moment en niveau inschakelen bij de voorbereiding en/of uitvoering van uw campagne. Vanaf de ontwikkeling van een compleet concept tot aan elk detail bij de realisatie. Indien gewenst onderhouden wij de contacten met een evenementenorganisatie en regelen wij de benodigde vergunningen.

Specials

Net zoals het marketingvak innoveert, blijft ook Brandgear steeds in beweging. Zo ontwikkelen we diverse thematische concepten. Zoals bijvoorbeeld de Candy Refreshing Caravan of de Beauty Bus, waarin we bezoekers van een event de mogelijkheid geven om zich op te knappen en de juiste crème te scoren.

Bijzondere aandacht vragen we voor het Multi Brand Event Selling Point. Zie SPECIALS