Mobiele marketing die verder gaat

In onze visie staat of valt het succes van uw marketingacties met een gedegen integrale aanpak. Dus niet alleen de hardware (de trailers), maar ook alle ermee verband houdende expertise. Dergelijke package deals maken ons tot een bruikbare partner vanaf de ‘tekentafel’ tot en met de realisatie en uitvoering van uw actie. Indien u dat wenst voeren wij de regie over het totale project, maar uiteraard kunt u onze diensten modulair afnemen.

Solide basis

Brandgear is een samenwerkingsverband tussen  Auxilium Promotie & Advies en diverse verhuurbedrijven. Auxilium heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van fieldmarketing en sales promotion en werkt voor tal van gerenommeerde merken als Godiva, L’Oreal, BP, Volkswagen, Fruittella, Vodafone, Heineken, 3FM, Pernod Ricard, William Grant en Pathé. Dat doen we op festivals en beurzen, van Vrijthof tot Malieveld, op Schiphol en Zaventem en in bioscopen en winkelcentra.


Auxilium werkt samen met specialisten op het gebied van tijdelijke, (semi)permanente werkruimten en trailers. Allemaal met een moderne, luxe uitstraling en in overleg volledig naar wens om te bouwen. Vrijwel elke aanpassing is mogelijk! Of het nu gaat om sanitair of een DJ boot, om VIP zitplaatsen of om extra podiumdelen.

De bundeling van deze krachten staat synoniem voor kennis, creativiteit, vertrouwen en een hands-on mentaliteit. Kortom, of het nu gaat om verkoop of ledenwerving, om informatie of demonstratie, om sampling of service, met Brandgear zit u gegarandeerd in de ‘drivers seat’!

.