Tailormade is geen loze kreet

Brandgear beschikt over een breed scala aan voertuigen t.b.v. promotionele en verkoopdoeleinden en hospitality. In verschillende afmetingen, met of zonder podium, maar zonder uitzondering van onberispelijke kwaliteit en geschikt om zowel aan buiten- als zinnenzijde te worden aangepast aan uw specifieke wensen of eisen.

Afhankelijk van de duur van de inzet kan de buitenzijde worden bestickerd of geheel worden uitgevoerd in een specifieke huisstijl en/of campagne-uiting. De kleur en/of thematiek kunnen moeiteloos worden doorgetrokken naar het interieur, waarvan de indeling wordt bepaald door het soort actiemarketing wat u voor ogen heeft en de daarvoor benodigde techniek.

Alle units zijn voorzien van sfeervolle verlichting binnen en beschikken aan de buitenzijde over verlichte zuilen en borden zodat ze ook ’s avonds en van afstand goed zichtbaar. Tevens zijn in nagenoeg alle units audiovisuele apparatuur aanwezig, hetgeen u in staat stelt om door middel van beeld en geluid indringend met uw doelgroep te communiceren.

Aanvullende wensen vormen geen enkel obstakel. Van geluidsinstallatie tot rookmachines, van extra display material tot air games, u hoeft het maar te verzinnen en Brandgear regelt het!

NIEUW: de moving pop-up store

Wij zijn erg enthousiast over ons nieuwste concept: de moving pop-up store ofwel de etalage op locatie. Een geheide publieks- en aandachtstrekker welke garant staat voor prima exposure. Deze transportabele glazen units bieden ongekende mogelijkheden omdat ze vrijwel overal plaatsbaar zijn. Binnen en buiten, bij benzine- of treinstations, bij sportparken of in beursgebouwen. De moving pop-up store is door de modulaire opbouw toepasbaar als etalage, shop of als bijzondere ontvangstruimte op een evenement of beurs en is in vrijwel elke kleur uit te voeren. We laten u de mogelijkheden graag zien.